Jotform

Software Name Categorie Software URL Support URL Websites using software/plugin Payment date Expiry date Invoice Amount Invoice Sequence Next Invoice Due License Sites License Duration Payment Method License Key Descriptions
Jotform
04/09/2023
190,00 usd
Yearly
04/09/2024
1
Select Year
PayPal
voor wegformulieren, 190 usd /jaar Brons abonnement. nu3 formulieren, Maandelijkse Inzendingen:1.000, Maandelijkse Betalingsopdrachten:100, Monthly Signed Documents:100, Maandelijkse Formulier Weergaves:10.000, Totale Formulieren:25, Totale Ruimte:10 GB, Totale Inzendingen Opslag:Ongelimiteerd