Versterking VTH

Client Contact Name Client Organization Contract Caregory Customer Contact Customer Email Contract Cost Type Contract Duration Contract Details Specifics Contract Start Date Contract End Date Invoice Sequence Next Invoice Due Date Ability To Add Contract Website URL Contract File Contract Total cost Details
Versterking VTH
Ministerie van EZK- Interbestuurlijk Programma VTH
Community, Website, Events, Support
Magdeleen Sturm
Development costs, Recurring yearly
2 years
Eenmalige kosten (website en inrichting) 12.000 euro, jaarlijks 19.000 euro
Zorgdragen voor tijdige verlenging. Operationeel contact Martijn Jansman: [email protected]
Yearly
Content