Qarin

Client Contact Name Client Organization Contract Caregory Customer Contact Customer Email Contract Cost Type Contract Duration Contract Details Specifics Contract Start Date Contract End Date Invoice Sequence Next Invoice Due Date Ability To Add Contract Website URL Contract File Contract Total cost Details
Qarin
Qarin
Community, Website, CRM, Online training
Paul Pieterssen
ppietersen@qarin.nl
1 year
Abonnement tot 250 gebruikers 1 jan 2024-31 dec 2024. Inclusief hosting, security, onderhoud en basis support. 1 Leeromgeving module t.b.v. certificering NSRA. 1 CRM en mail module. gebruik voor het automatisch versturen van welkom drip mails naar nieuwe leden 1 Hosting en onderhoud aan Native en Android mobile app 8 Migratie van community platform naar nieuw domein, ontkoppelen van website en verwijderen website pagina's 2 Ontwikkelen van online enquete formulier t.b.v. toetsen ervaringen huidige gebruikers.
operationeel contact Monique van den Brink: ppietersen@qarin.nl
Yearly
Content
View URL
View File